sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Muistakaa minuakin ystävänpäivänä

Tänään on ns. ystävänpäivä. Tänään miljoonat yksinäiset itkevät koti-Sohvillaan ja syövät ylihinnoiteltuja ystävänpäiväherkkuja. Niin minäkin teen, monikaan ei minua muista tänä päivänä, muuta kuin yli-innokkaat fanit, jotka yleensä luulevat vain rukouksien riittävän. Minä haluan uhrilahjoja! Kirjaan alle siis listan suositeltavista (pakollisista) uhrilahjoista. Valitse yksi ja mene ison kiven juuren pystyttämään alttari, johon laitat nimmarilla varustellun kuvani ja asettelet uhrilahjan eteeni. Sitten kävele pois. Tässä lista lahjoista:
- pensaikko
- toinen pensaikko

Ne jotka eivät lahjaa anna, eivät saa enää ikinä juhlia ystävänpäivää. He joutuvat kadotukseen aina 14.2. Eli luultavasti laitan heidät vuorokauden kestävään koomaan. Langetan myös kirouksen. Heillä ei tule olemaan enää ikinä ystäviä! Sillä minä olen ystävistä tärkein, olen teidän kaikkien ystävä, mutta jos ei kiinnosta, ette saa yhtäkään ystävää! Vain uskollisimmat saavat pysyä mukana ystävänpäivän perinteessä. Jos kukaan ei anna lahjoja, poistan koko päivän. Siitä lähtien 13.2. jälkeen tulee 15.2.


Hyvää ystävänpäivää rakkaat ihmiset!Terkuin, The God

ps. Haluan sellaisen pensaikon, joka näyttää kivalta.7 kommenttia:

 1. Oi suuri ja viisas Jonna aka. "The Jumala Mestari von Aurinkokuningas-Laukkanen" o/, mistä mahtanee yksi mitätön kuolevainen löytää pensaikon joka olisi tarpeeksi mahtava noin upealle jumalattarelle. Tehtävä on kovin vaikea toteuttaa vielä näin lyhyessä ajassa ellei kiertävä pensaikko suunnittelija satu tähän säälittävään pikku kylääni. Minä rukoilen, älä kiroa minua. Olen uskollisin suraajasi. Olen jo usean puun uhrannut kaatamalla sen sillillä sinun nimeesi. Lähden nyt ratsuväkeni kanssa etsimään jaoa pensaikoa jotta selviäisimme ikävältä kiroukseltanne oi jumalain.
  t: suurin fanisi joka sanoo NI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Armahdan sinua tällä kertaa, suraajani. Rehellisyys kannattaa aina ja se pelasti nahkasi tällä kertaa. Jos et tänä vuonna löydä pensaikkoa, saat kokeilla ensivuonna uudestaan, mutta siihen armoni loppuu. Tästä tiedoksi kaikille: Minulle voi avautua pensaikon löytämis ongelmista. Jos en saa kirjallista lausuntoa, en voi armahtaa. Sinä, Mika Mäntynen, olet armahdettu ensi vuoteen asti. Toivoisin silti kovasti saavani pensaikon tänään. Onnea etsintäreissulle. Äläkä suotta pelkää koomaa, se on ihan kivaa.

   Poista
 2. P.S. En enää sano NI, sanon Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NI kuulostikin hyvin ikävältä, vihloi korviani.

   Poista
 3. The Jumala Mestari von Aurinkokuningas-Laukkanen, olette mahtava! Tämä on nerokasta! Tiedän että minun tulisi hyväksyä teidän mahtavuutenne mutta siitä huolimatta huomaan häkeltyväni teidän upeasta ajatuksenjuoksusta ja ratkaisukeinoista! Tällä päätöksellä olisimmme voineet korvata tuon ekstra päivän, jonka helmikuu meille tänä vuonna tarjoaa! Ikävä kyllä metsästäessäni täydellistä pensaikkoa jouduin ikävän hyökkäyksen kohteeksi: lennätetty lehmä melkein tippui niskaani samalla kun kuulin loukkauksia omaa äitiäni kohtaan! Voitte varmaan ymmärtää shokkini. Peljätköö älkäätte, sillä en ole luovuttanut täydellisen pensaikon etsimistä. -iso A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikelle on tarkoitus, muista se. Lehmän putoaminen ei ollut sattumaa, eikä loukkaukset äitiäsikään kohtaan. Kunhan muistat kostaa kani versiolla Troijan hevosesta ja muista mennä sen kanin sisään niin saat kostosi! Olen ylpeä sinusta iso A, olen ylpeä siitä ettet luovuta putoavien lehmienkään jälkeen. Se osoittaa sisua ja rohkeutta. Kunhan ensi vuonna pensaikko on alttarilla, saat paikan paratiisista.

   Poista
  2. Aye aye, Captain!
   -iso A

   Poista

Käykäämme sivistynyttä keskustelua kommenttiboksissa.