lauantai 20. helmikuuta 2016

#kysyPofilta

Tämän viikon aiheena on Princess Of Finland, joka on tänään vieraanani täällä jumallisessa valtakunnassani. Esittelen hänet pikaisesti teille, jotka eivät ole kuulleet hänestä (hävetkää). Hän on siis Suomen prinsessa nimeltään Princess of Finland tai tuttavallisemmin Pof. Hän on rakas ystäväni Maapallon päältä, vaikka hän on oikeasti kotoisin Tähtiplaneetalta. Nyt haastattelen häntä.

Minkäväriset ovat kuninkaalliset alushoususi?
- Ihan pikku hetki................hhihihihih..... laitan tän nuudelikipon sivuun.... ööö.. valko...ööö...vaaleenpunaista. hihihihihi..... iiihhhihiii tulee pisssa pöksyyynnn.... hahhaahhaahhahhahahaha tää on iha sama ku sillo ku ilmari....ihihhiihi

Entäs rintaliivit?
- Saman väriset kun mun silmät

Mitä mieltä olet Suomesta?
- no siis, ei tää kyllä oo ihan verrattavissa Tähtiplaneettaan, mutta revontulet on kuulema tosi nättejä, en vain ole koskaan nähnyt niitä. Ruskabileet on upeet täällä. Upein kokemus ikinä. Niin ja täällä on vettä, se on tosi kivaa.

Kerro kotiplaneetastasi.
- Siellä on paljon tähtiä ja isoja ja kimaltavia hämähäkin seittejä ja kaikki kimaltelee j paljon vesiputoiuksia ja siellä soi koko ajan musiikki, se vesi luo musiikkia, avikea selittää. tosi tosi isoja lhetiä, puskan kokosia. Niillä on kiva pomppia. Siellä on ioja hämähäkkejä vähän pelottavia. Ne on semmosii possun kokosii.

Mitähän mieltä meidän prinsessa mahtaa olla onko meidän aurinko niin sanottu binääritähti eli kaksoistähti, uskooko hän auringon kaksoseen nemesikseen jota ei ole vielä löydetty mutta on teorisoitu?
- Ei se mun tähtiplaneetta ainakaan oo.

Mikä on ensimmäinen sääntö elämässäsi?
- It doesn't matter what you create if you have no fun


Päätin piirtää hänestä muotokuvan hänen täällä vieraillessaan. Hän poseerasi lemmikki Feeniksinsä kanssa takapihallani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käykäämme sivistynyttä keskustelua kommenttiboksissa.