keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Hei vain uskolliset seuraajani!

Tervetuloa lukemaan jumalallisia mietteitäni. 
Tämän viikon aihe on uusi vuosi. Vuosi vaihtuu torstaina tai joskus. Eikö ole melko outoa, että esimerkiksi Thaimaassa on ihan eri vuosi menossa tai että kiinalainen uusi vuosi on tänä vuonna 7.2. ja Kiinassa vuosi on ihan outo?! Mikä on oikea totuus?? No minäpä kerron sen teille rakkaat oppilapseni. Ajanlasku alkoi kun tein Telluksen. Eli nyt on vuosi 46 000 450 480. Mutta koska te ihmiset olette niin typeriä, niin päätitte alkaa laskemaan vuosia Jeesuksen syntymästä, koska olette huonoja numeroiden kanssa! Miksi edes pidätte Jeesus Kristusta niin merkittävänä? Hän oli mielipuoli, joka pakeni mielisairaalasta ja väitti valheita kaikille! Luojan kiitos Pontius Pilatus tajusi sen. Silti te pidätte häntä vihollisenanne. ARGH"!!! Muutaman tuhannen vuoden päästä ihmiset varmaan palvovat jotain Teroa Jämsästä ettei tarvitse laskea vuosia niin pitkälle!!

Muistakaahan sitten juhlia uutta vuotta ja räjäyttää päänne ilotulituksilla!


Terkuin, The God

2 kommenttia:

 1. Hohohoo!Jonnaismia maailmamme world wide webin avulla! Tästä se lähtee.
  Ketään Jämsän Teroa en ole aikomassa muuttaa uskonnokseni, mutta pakko on myöntää että vuosia on jo kertynyt mukavasti. Opetathan minua oi Viisas ja vastaatko näihin kysymyksiini: Mistä alkoi ajanlaskumme ja milloin me tulemme viettämään vuoden vaihdosta (ja noudattaako vuosi gregoorista kalenteria)?
  -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten jo aiemmin kerroin, ajanlaskumme alkoi kun tein Maapallon, mutta ihmiset ovat jo aikojen saatossa keksinyt vaikka kuinka monia ajanlaskun alkuja aina kun numeroita on alkanut kertymään liikaa. Useimmiten vuosia on alettu laskemaan jonkun Jeesuksen tai Mooseksen syntymästä. Gregoriaaninen kalenteri on paikkaansapitävä ja vuosi vaihtuu samaan aikaankin. Mainittakoon ja painotan vielä tätä: Dionysius Exiguus teki myös virheen laskellellessaan Jeesuksen syntymävuotta. Eli periaatteessa tämä 2015 vuosikin on laskuvirheen lopputulos ja kaikki on valhetta. Jeesus nimittäin syntyi 2024 vuotta sitten.
   Kiitos kovasti kommentistasi Anonyymi A.

   Poista

Käykäämme sivistynyttä keskustelua kommenttiboksissa.